lørdag den 11. februar 2012

Velkommen til Ecuador!

Hej Alle :)
Saa er jeg naet her ned. Det tog godt nok 24 timer. Virkelig meget ventetid i Madrid, i flyet og en lufthavn i Sydecuador. Men det lykkedes dog. Da vi ankom til Quito blev vi  hentet i bus ved lufthavnen.  Klokken var  3-4 om natten saa alle var udmattede og traete. Vi steg ud af busen tat paa vores hostel (som er meget primitiv) og ser at 20 mennesker slas med golfkoller og peberspray. Vores chauffor blev sprayet i ojene og vi andre skyndte os op i bussen igen. Velkommen til Ecuador! Politiet var dog til stede efter kort tid, og lovede at holde oje med at der ikke skete noget da vi skulle over til vores hostel som laa 50 meter vak. Sikke en dag!
I gaar har vi set lidt af den gamle del af byen dvs kirker :) . Vi var ogsaa vaeret ved akvator, hvilket var en meget fed oplevelse. Om aften larte vi salsa og tog ud og spiste og paa bar (2 drinks til 4 dollars!).

I dag skal vi se en fodboldkamp, ordne mere praktiske ting og til salsa undervisning.Haaber i alle har det godt derhjemme!




1 kommentar:

  1. Hi Erika, what a beginning to you trip. Certainly an introduction to a new culture. Hope you are enjoying all of your adventures. Bill

    SvarSlet