onsdag den 2. maj 2012

Galapagos oerne -Cruise

Lordag den 28/4 sagde vi farvel til vores varstfamilie og tog afsted paa vores 4 dags cruise.
Vi sejlede hen til oen Florena, hvor der kun bor 79 mennesker. Her  snorklede vi og gik op til en skildpadde farm. Senere paa dagen sejlede vi hen til Isabela, som er den storste af oerne. Paa vejen derhen saa vi delfiner!

Sondag udforskede vi oen. Vi vandrede op til en aktiv krat (som havde en diameter paa 10 km) og videre ned gennem vulkanlandskab. Der var saa fantastisk! Efter vores lange vandretur korte vi hen til en langoon. Her sa vi flamingoer!. Om eftermiddagen laa vi paa en af de mange fantastiske strande sammen med alle leguanerne.

Mandag tog vi ud paa en lille o, som ligger faa hundrede meter fra Isabela.  Oen var fyldt med havleguaner.  Ude i vandet svommede der selvfolgelig solover, men ogsaa pingviner! Vi snorkelede ogsaa i dette omrader hvor vi saa en masse fisk. Herefter sejlede vi ud til Santa Cruz, hvor vi tog hen paa tortuga bay .  Kampe hvid sandstrand og tyrkis hav! Der var ogsaa et omrode, der mindede om en so.

Tirsdag besogte vi Lonesome George, som er den sidste skildpadde tilbage af dens race. Skildpadder er  facinerende dyr! Vidste i at temperatur bestemmer en skildpaddes kon? 29.5 grader under incubation bliver det en hunkon og 28 grader hankon. Herefter sejlede vi hjem til San Cristobal.

Onsdag. Min sidste formiddag paa galapagosoerne.

Min tid paa Galapagosoerne har vaeret helt fantastisk.  De har saa meget at tilbyde. De smukkeste strande og naturomrader og det meste interessante dyreliv!

Nu begynder et nyt eventyr; Peru, Bolivia, Chile og Argentina!




















Ingen kommentarer:

Send en kommentar